Verbinding gezocht!

Beste parochianen

Al eeuwenlang verbindt de kerk mensen met elkaar. Denk maar eens aan de ja-woorden die zo vaak klinken in de kerk. Woorden van een leven lang verbinden. Daar waar steeds meer mensen aandacht en steun nodig hebben, strekken wij onze handen naar hen uit. De kerk is de plek waar God zich aan ons verbindt en, door ons, aan de wereld waarin wij leven.

En nu is het onze beurt om die geschiedenis van verbondenheid om te zetten in een toekomst. Om ervoor te zorgen dat onze kinderen, kleinkinderen en iedereen die in de toekomst op zoek gaat naar verbinding terecht kan in de kerk.

Kerkbalans is er om ervoor te zorgen dat dit ook financieel mogelijk blijft. Daarvoor hebben we uw financiële bijdrage hard nodig. Het geld dat u geeft aan Kerkbalans is een investering. Een investering in de kerk van nu én de kerk van morgen. Een investering in uzelf en in de generaties die nog komen.

In alle vrijheid en bescheidenheid vragen we u ook dit jaar een bedrag te schenken aan Kerkbalans. Daarmee bouwt u mee aan onze kerk/gemeente/gemeenschap/parochie. U kunt dat doen door bijvoorbeeld gebruik te maken van het antwoordformulier. Deze formulieren vindt u in de entreehal van de kerk.

Geef voor Verbinding, geef voor een kerk in balans.

Alvast onze hartelijke dank!